Matematiikan ja systeemianalyysin laitos

Etsimme tuntiopettajia matematiikan ja systeemianalyysin kursseille kevätlukukaudelle 2018

Tehtävät on tarkoitettu Aalto-yliopiston opiskelijoille.

Matematiikka
Hakijoilta edellytetään vähintään 20 op:n matematiikan yliopisto-opintoja hyvin arvosanoin ja kiinnostusta opetustyöhön. Aiempi opetuskokemus katsotaan ansioksi, mutta ei ole välttämätöntä. Uusille tuntiopettajille tarjottavat opetustehtävät ovat pääsääntöisesti ensimmäisen vuoden opiskelijoiden matematiikan kurssien laskuharjoitusassistentin tehtäviä. Työ on osa-aikaista (4 h/viikko).

Systeemianalyysi Hakijoilta edellytetään kyseisen kurssin aiempaa suorittamista sekä kiinnostusta opetustyöhön. Työ on osa-aikaista (2 tai 4 h/viikko). Tuntiopettajia haetaan seuraaville kursseille: MS-C2105 Optimoinnin perusteet (tälle kurssille otetaan useampia opettajia), MS-C2107 Sovelletun matematiikan tietokonetyöt (tälle kurssille otetaan useampia opettajia); MS-C2132 Systeemianalyysilaboratorio I; MS-E2134 Decision making and problem solving; MS-E2146 Integer programming; MS-E2148 Dynamic optimization; MS-E2170 Simulation; SCI-C0200 Fysiikan ja matematiikan menetelmien studio (tälle kurssille otetaan useampia opettajia).

Hae tehtävää sähköisesti täältä.

Sähköisen hakemuksen liitteeksi tarvitaan pdf-muodossa cv ja opintorekisteriote (sähköisesti tilattu riittää) sekä vapaamuotoinen hakemus, josta käy ilmi myös - millä kursseilla olet kiinnostunut opettamaan, sekä - millä kielillä olet valmis opettamaan (suomi/ruotsi/englanti).

Hakemusten perusteella osa hakijoista kutsutaan vastaamaan sähköiseen työhaastatteluun joulukuussa.

Työtehtäviin kuuluu harjoitusryhmän vetämisen lisäksi harjoitustehtävien ja kokeiden tarkastusta. Palkkaus on koulutuksesta riippuen 30-35 euroa/opetustunti. Opetustuntien kokonaismäärään lisätään myöhemmin määriteltävä kiinteä tuntimäärä harjoitustehtävien ja kokeiden tarkastuksesta. Syyslukukaudella 2017 opettaneet saavat sähköpostin, jossa on ohjeet opettajaksi hakeutumiseen.

Lisätietoja: johanna.glader(at)aalto.fi.

Sivusta vastaa: webmaster-math [at] list [dot] aalto [dot] fi